Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αρχική
 

Η Κρήτη είναι ένα νησί που κρατάει τα ήθη, τα έθιμα και την παράδοση, παρά το σύγχρονο τρόπο ζωής, την τεράστια τεχνολογική ανάπτυξη, την επίμονη παγκοσμιοποίηση. Επισκεπτόμενος κάποιος την Κρήτη αμέσως καταλαβαίνει ότι όλα αυτά όντως υπάρχουν ακόμα στην Κρητική κοινωνία. Από την φιλοξενία, την διασκέδαση, τη διατροφή η Κρήτη καταφέρνει να δείχνει την διαφορετικότητά της. Ο παραδοσιακός δρόμος που ακολουθεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας στην Κρήτη, οφείλεται στις αξίες και τον τρόπο ζωής των προγόνων μας, στη θέληση για την διατήρηση αυτών και στην διάθεση μας να τα μεταφέρουμε στις επόμενες γενιές.

 

Έτσι, παρέμειναν αρκετές διατροφικές συνήθειες των προγόνων μας αναλλοίωτες στο χρόνο, με την ίδια ποιότητα και γεύση. Είμαστε τυχεροί που ακόμα και σήμερα αποτελούν μέρος στην διατροφή μας. Το παραδοσιακό παντρεύτηκε με το βιολογικό, με την συνειδητή επιλογή δηλαδή του αγρότη, του κτηνοτρόφου, του φούρναρη να επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το προϊόν που παράγει και πάντα με τους άγραφους απαράβατους κανόνες ''των παλιών''.

 

Στην Κρήτη όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στα βιολογικά προϊόντα. Η επιστροφή στο παραδοσιακό επιβάλει πρώτες ύλες, απόλυτα αγνές . Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε διάφορα κρητικά πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα. Σε μας θα βρείτε εξαιρετικά παξιμάδια, γλυκίσματα, τυροκομικά, αλλαντικά, βότανα, μπαχαρικά, ροφήματα, σαπούνια, όλα κρητικά, όλα βιολογικά!