Το καλάθι σας είναι άδειο.

Αρχική
 

Καλώς ήρθατε στο μαγαζί μας «Βιότοπος» και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.biostospiti.gr


 


Ο Βιότοπος λειτουργεί στο Ρέθυμνο από το 2001. Η αγάπη για τη φύση, το περιβάλλον, τον άνθρωπο, τα ζώα, τη διατροφή, την υγεία αποτελούν τους λόγους για τους οποίους ασχολούμαστε με την βιολογική γεωργία και τα βιολογικά προϊόντα.

Τα βιολογικά προϊόντα θεωρούνται σήμερα από πολλούς ‘μόδα’ της εποχής ή πολυτέλεια για λίγους. Εμείς πιστεύουμε ότι τα βιολογικά προϊόντα είναι μια συνειδητή επιλογή και αποτελούν τρόπο ζωής. Αυτό γιατί τα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας είναι πλούσια σε θρεπτικές ουσίες αλλά και σε γεύση! Δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον μέσω του τρόπου καλλιέργειας τους και επωφελούν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ένα προϊόν για να πιστοποιηθεί ως βιολογικό , ελέγχεται σε όλα τα στάδια του, από την καλλιέργεια του έως την τυποποίησή του, από τις αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές πιστοποίησης βιολογικών.

Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε φαρμάκου και συντηρητικών(ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα, φυτοφάρμακα, συνθετικά λιπάσματα, ζωικά αντιβιοτικά). Τα λιπάσματα που χρησιμοποιούνται στις βιολογικές καλλιέργειες δεν αποτελούνται από χημικά σκευάσματα, συνεπώς δεν είναι επιβλαβή ούτε για το περιβάλλον ούτε για τον άνθρωπο. Επιπλέον στα βιολογικά προϊόντα απαγορεύεται ρητά η χρήση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (Μεταλλαγμένα).

Στο κατάστημα μας διαθέτουμε επιλεγμένα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα από όλη την Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα και από ολόκληρο τον κόσμο. Για πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα ή τα προϊόντα που διαθέτουμε, επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλ: 2831051779 , 6986979818 (What's up)

Μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στα βιολογικά προϊόντα και σε έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής..


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη